11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (2024)

Σε συνεργασια με Υπέροχα φυστίκια ®



Μεταξύ των τεταμένων αντιπαλότητας, πίνετε αλκοόλ μετά από μια γουλιά αλκοόλ και έναν μαραθώνιο μιας ημέρας γεμίζοντας το πρόσωπό σας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Super Bowl μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε κουρασμένοι και φουσκωμένοι. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να σαμποτάρετε την υγεία σας φέτος ενώ παρακολουθείτε το Big Game. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να πούμε ότι πρέπει να πετάξετε τα αγαπημένα σας ποδοσφαιρικά τρόφιμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή έκδοση αυτών.

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την ημέρα του παιχνιδιού με αυτές τις πιο υγιεινές ιδέες για σνακ που εξακολουθούν να έχουν υπέροχη γεύση. Δουλέψαμε τη μαγεία Streamerium για να δώσουμε διατροφικά προϊόντα σε όλα τα αγαπημένα σας σνακ ποδοσφαίρου. Με αυτόν τον τρόπο, οι φιλοξενούμενοί σας δεν θα πιστέψουν ποτέ ότι αυτά τα σνακ Super Bowl είναι τόσο υγιή όσο πραγματικά.

Από την επιλογή των Sweet Chili Wonderful Pistachios σε σχέση με τα λιπαρά πατατάκια έως την απομάκρυνση των χοίρων από τις κουβέρτες τους, έχουμε όλα τα κλασικά σνακ ποδοσφαίρου που εσείς και οι καλεσμένοι σας θέλουν - απλά υγιεινά.

1

Φιστίκια γλυκού τσίλι

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (1)



ΦΑΕ αυτο! Αντί: Πατατάκια

Αντί να βάζεις το χέρι σου σε ένα μπολ λιπαρά πατατάκια , πιάσε μια σακούλα με πρωτεΐνη Γλυκά φυστίκια τσίλι από υπέροχα . Εάν οι προσκεκλημένοι σας έρχονται σε μια ώρα και δεν έχετε προετοιμάσει ακόμη ορεκτικά, αυτή η προκατασκευασμένη σακούλα με υγιεινούς ξηρούς καρπούς μπορεί να πεταχτεί σε ένα μπολ και να βρεθεί στο τραπέζι. Κάθε μερίδα 1 ουγγιάς φυστίκι έχει 6 γραμμάρια φυτικής πρωτεΐνης. Η τελευταία επιλογή είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας, ενώ θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους για συνεχή γεύση.

Αγοράστε μια τσάντα από Sweet Chili Wonderful Pistachios στο Amazon .



2

Hasselback Kielbasa με 3 σάλτσες

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (2)Kiersten Hickman / Streamerium

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Χοίροι σε κουβέρτα

Βγάλτε αυτούς τους χοίρους από μια κουβέρτα και σώστε τους κενούς υδατάνθρακες. Αντ 'αυτού, σερβίρετε αυτό το Hasselback kielbasa - μια εκλεπτυσμένη, dunkable έκδοση λουκάνικου στιλβωτικής ουσίας - παράλληλα με τα συνηθισμένα είδη όπως πικάντικη μουστάρδα και κέτσαπ. Φαίνεται φανταχτερό, αλλά οι φιλοξενούμενοί σας δεν θα συνειδητοποιήσουν ποτέ ότι το μόνο που χρειάζεται για την προετοιμασία είναι μερικά απλά μαχαίρια.

Πάρτε τη συνταγή για Συνταγή Hasselback Kielbasa με 3 σάλτσες .

3

Υγιέστερη εμβύθιση 7 στρωμάτων

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (3)Mitch Mandel και Thomas MacDonald

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Μεξικάνικη βουτιά 7 στρωμάτων

Αχ, η κλασική βουτιά 7 στρωμάτων. Είναι ένα βασικό στοιχείο για πάρτι potlucks και Super Bowl. Όμως, ενώ οι περισσότερες εκδόσεις του σκάβουν ένα θερμιδικό φαγητό πάνω από ένα άλλο - με αποτέλεσμα ένα λάσπη στιφάδο χωρίς σχεδόν υφή - η έκδοσή μας είναι φτιαγμένη με απλά συστατικά και αποχρώσεις. Ελαφρώνουμε την βουτιά χρησιμοποιώντας πικάντικη γαλοπούλα, φρέσκο ​​pico de gallo και ολόκληρα μαύρα φασόλια (αντί για λιπαρά ξαναψυκτικά) και ολοκληρώνουμε όλα με μια κουταλιά κρεμώδη ελληνικό γιαούρτι αντί για ξινή κρέμα.

Πάρτε τη συνταγή για Υγιής εμβύθιση 7 στρωμάτων .

4

Συνταγή με φιστίκια και τυρί των βακκίνιων

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (4)Kiersten Hickman / Streamerium

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Τυρί βουτιά

Όταν το σκέφτεστε πραγματικά, ακούγεται τόσο καλό το φούρνο μικροκυμάτων ένα βάζο τεχνητού χρώματος, τυρί με γεύση τυριού; Σερβίρετε στους καλεσμένους σας μια βουτιά τυριού με πραγματική γεύση, και φτιάξτε αυτό το φιστίκι, το κρασί, το κατσικίσιο τυρί Υπέροχα φυστίκια χωρίς κοχύλια . Χρειάζεστε λίγο πιο πειστικό από το να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα όμορφα χρώματα; Τα υπέροχα φυστίκια είναι τα αυθεντικά φυτικά πρωτεΐνη ™, που παρέχουν 6 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά ουγγιά, οπότε η προσθήκη τους σε αυτήν τη συνταγή με τυρί σάς φέρνει πιο κοντά στο σνακ.

Πάρτε τη συνταγή για Συνταγή με φιστίκια και τυρί των βακκίνιων χαρακτηριστικό Υπέροχα φυστίκια χωρίς κελύφη .

5

Συνταγή Τυρί και Χορίζο γεμιστό Jalapeños

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (5)Mitch Mandel και Thomas MacDonald

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Κρέμα τυρί και γεμιστά μπέικον jalapenos

Το τυπικό σας ποτήρι jalapeno δεν έχει ένα, αλλά δύο τύπους τυριών και έρχεται με μια αναπόφευκτη επικάλυψη λαδιού μόλις οι πιπεριές βγουν από τη φριτέζα. Ευτυχώς, βρήκαμε έναν τρόπο να αξιοποιήσουμε τη ζέστη των jalapeños και την κρεμώδη τυρί χωρίς να σας σταθμίσουμε με θερμίδες αξίας ολόκληρης της ημέρας. Στην υγιεινή γεμισμένη συνταγή jalapeños, επαναφέρουμε την ποσότητα τυριού και διπλασιάζουμε τα ποιοτικά, γευστικά συστατικά.

Πάρτε τη συνταγή για Συνταγή Τυρί και Χορίζο γεμιστό Jalapeños .

6

Πίνακας Charcuterie με φυστίκια

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (6)Σάττερκοκ

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Τυρί καί κράκερς

Όταν φτάσουν οι φιλοξενούμενοί σας, καλωσορίστε τους με έναν καλύτερο πίνακα προσωπικού εξοπλισμού Υπέροχα φυστίκια με κέλυφος . Ενώ πολλές σανίδες charcuterie είναι βαριές σε κράκερ με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, συγκεντρώστε μια παραλλαγή με περισσότερα φιστίκια με πρωτεΐνη. Αυτά τα πολύχρωμα καρύδια μπορεί να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε γεμάτοι χάρη στον νικηφόρο συνδυασμό πρωτεϊνών, φυτικών ινών και υγιών λιπών. Επιπλέον, τα κενά κελύφη είναι μια οπτική υπενθύμιση του πόσο έχετε φάει, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερα και να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες. (Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να εξοικονομήσουν χώρο για τα άλλα σνακ Super Bowl.)

Αγοράστε μια τσάντα από Υπέροχα φυστίκια σε κέλυφος στο Amazon .

7

Γυμνά φτερά φλογερά φτερά Buffalo

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (7)Mitch Mandel και Thomas MacDonald

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Φτερούγες και τηγανητές βούβαλες

Κατά μέσο όρο, οι Αμερικανοί τρώνε περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια φτερά κατά τη διάρκεια του Super Bowl, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Κοτόπουλου . Αν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι τα περισσότερα από αυτά τα φτερά μοιράζονται ένα πράγμα: μια παρατεταμένη διαμονή στη φριτέζα. Κρατώντας το ψωμί και το φούρνο (ή τηγάνισμα αέρα ) τα φτερά σας, θα μειώσετε σημαντικά το λίπος, τους υδατάνθρακες και τις θερμίδες. αυτή η συνταγή είναι επίσης ευκολότερη, φθηνότερη και πιο νόστιμη από ό, τι θα παραγγείλατε από το τοπικό εστιατοριό σας.

Πάρτε τη συνταγή για Φτερωτά φλογερά φτερά Buffalo .

8

Μπανάνα Φιστίκι Nice Cream

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (8)Σάττερκοκ

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Παγωτό

Για επιδόρπιο μετά το παιχνίδι, προσθέστε μια πιο θρεπτική παρτίδα ωραία κρέμα μπανάνας με φιστίκια. Είναι τόσο εύκολο όσο ρίχνετε δύο συστατικά σε ένα μπλέντερ: παγωμένες μπανάνες και αρκετό εναλλακτικό γάλα για να ξεκινήσει το μπλέντερ. Για να αποκτήσετε αυτό το ανοιχτό πράσινο χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή χούφτα σπανάκι. Μόλις κρεμώσετε, βάλτε το σε ένα μπολ και διπλώστε προσεκτικά ολόκληρο Υπέροχα φυστίκια χωρίς κελύφη (ο καθένας λατρεύει να παίρνει ένα τραγανό δάγκωμα φιστικιών) και μπορείτε να πασπαλίζετε θρυμματισμένα φιστίκια στην κορυφή. Αντί να προσθέτετε ζάχαρη και άδειες θερμίδες, αυτό το επιδόρπιο προσφέρει φυτικές πρωτεΐνες από τα φιστίκια.

Αγοράστε μια τσάντα από Υπέροχα φυστίκια χωρίς κελύφη στο Amazon .

9

Υγιέστερη βουτιά αγκινάρας σπανάκι

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (9)Mitch Mandel και Thomas MacDonald

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Βουτιά αγκινάρας σπανάκι που αγοράστηκε στο κατάστημα

Αχ, ένα κλασικό πάρτι. Το όνομα μπορεί να σας ξεγελάσει πιστεύοντας ότι αυτή η βουτιά είναι υγιής - το σπανάκι και οι αγκινάρες είναι δύο υγιή λαχανικά - αλλά στην πραγματικότητα, αυτά τα superfoods πνίγονται σε λιπαρά mayo και τυρί κρέμα. Στην έκδοσή μας, γυρίζουμε αυτήν την αναλογία λίπους προς λαχανικά στο κεφάλι της. Το αποτέλεσμα? Συνδυάστε το με πίτες ολικής αλέσεως ή κράκερ και αυτό το φανταστικό ορεκτικό θα είναι ορεκτικό για πάρτι ή σνακ για το οποίο μπορείτε να νιώσετε καλά. Εμπιστευτείτε μας, θα εξακολουθεί να είναι ευχάριστο για το πλήθος.

Πάρτε τη συνταγή για Υγιέστερη βουτιά αγκινάρας σπανάκι .

10

Κοτόπουλο με χαμηλότερες θερμίδες και μαύρο φασόλι Nachos

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (10)Mitch Mandel και Thomas MacDonald

ΦΑΕ αυτο! Αντί: Φορτώθηκε nachos

Η θλιβερή αλήθεια με τα περισσότερα πιάτα nacho είναι ότι τα τσιπ τορτίγια καθίστανται ένα αβοήθητο δοχείο για πολλές θερμίδες τυριού, λιπαρό αλεσμένο βόειο κρέας και ξινή κρέμα. Επιπλέον, δεν μισούμε όλοι πώς πρέπει σχεδόν αναπόφευκτα να σκάψετε μέσα από το νωπό nachos αναζητώντας ένα τσιπ τραγανό; Για την επίλυση όλων των δεινών σας, η έκδοση μας διασφαλίζει ότι κάθε τσιπ καλύπτεται ομοιόμορφα με κοτόπουλο και φασόλια - αντί για λιπαρό, λάσπη αλεσμένο βόειο κρέας - καθώς και αρκετή σάλτσα και ξινή κρέμα με ασβέστη για να κρατήσει το στόμα σας ποτισμένο.

Πάρτε τη συνταγή για Κοτόπουλο με χαμηλότερες θερμίδες και μαύρο φασόλι Nachos .

έντεκα

Μίνι πίτσα

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (11)Mitch Mandel και Thomas MacDonald

ΦΑΕ αυτο! Αντί: διανομή πίτσας

Δεν είναι το Super Bowl χωρίς μερικές πίτες, σωστά; Αλλά με όλα τα υπόλοιπα σνακ Super Bowl που σερβίρετε, η κατανάλωση τυπικής πίτσας δεν είναι πραγματικά απαραίτητη. Για να ικανοποιήσετε την αναπόφευκτη επιθυμία των καλεσμένων σας για το Αμερικανικό κλασικό , γιατί να μην βάλουμε αυτές τις μίνι πίτες; Η χρήση αγγλικών muffins συνοδεύεται από ενσωματωμένο έλεγχο μερίδας, οπότε ανεξάρτητα από το πόσο πλούσια τα στολίζετε, δεν θα σπάσετε το φράγμα των θερμίδων σας.

Πάρτε τη συνταγή για Μίνι πίτσα .

Τυπώνω

11 σνακ Super Bowl που δεν θα πιστεύετε ποτέ ότι είναι υγιή - Υγιεινή Διατροφή (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5733

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.